Omlouváme se, ale akce skončila a sleva již není dostupná

Zpět na výpis

Sleva 20 % na filmy na DVD a BLU-RAY z www.filmexport.cz

Vybrat jinou slevu

Popis odměny

Sleva 20 % se vztahuje na veškeré DVD a BLU-RAY nosiče z produkce Filmexport Home Video na www.filmexport.cz. Podmínkou pro získání slevy je nákup ve výši minimálně 300 Kč.

Doporučujeme:

Dárková kolekce Ze školních lavic - 4 DVD 

Kolekce obsahuje filmy:

  • Cesta do hlubin študákovy duše
    Veleúspěšná komedie ze školního prostředí již po generace baví diváky veselým a zároveň jímavým příběhem profesora Matulky a party septimánů, kteří mu za přispění profesora latiny dopomohou úspěšně absolvovat státní zkoušku, ke které díky přilišné skromnosti neměl nikdy sám odvahu. Matulka se stává řádným profesorem a kronikář gymnázia profesor Rabiška si může poznamenat, že student má nejen duši, ale i srdce.
    Bonusy: fotografie, biografie a filmografie, soudobá dokumentace, Vzpomínání Viléma Prunera
  • Děvčata nedejte se!
    Emanuel Pokorný žije skromně v penzionu na předměstí, protože nemá práci. Spolužák ze studií Roubal ho doporučí na místo profesora venkovské dívčí církevní školy. Jednoho dne nalezne ve své posteli dítě. Je z toho velice překvapený, ale nemá čas zjišťovat, komu dítě patří a tak se o něj začne starat. Dítě mu přiroste k srdci. Jednoho dne se však objeví jeho matka a chce ho zpátky. Jak se s tím Emanuel vypořádá?
  • Kantor Ideál
    Na dívčí gymnázium nastupuje mladý, nesmělý profesor Karel Suchý. Od samého počátku je středem zájmu septimánek, u kterých má být třídním učitelem. Věra Matysová, která je duší každé rošťárny, se dokonce vsadí s celou třídou, že dostane od „tříďase“ hubičku. A přestože se sázka prozradí, je odhodlána pro její výhru udělat vše. Jak to celé dopadne, se dozvíte v této milé komedii.
  • Škola základ života
    VII. třída reálného gymnázia se připravuje na prestižní závody o středoškolský pohár. Studenti velmi pilně trénují pod vedením profesora Bartoše a jejich největší oporou je hvězda týmu Benetka. Přestože je tento turnaj pro ně největší událostí, okolnosti způsobí, že se ho málem nezúčastní. Příčinou všeho je studentský časopis, ve kterém dle mínění ředitele došlo k zesměšnění celého učitelského sboru a jeho osoby. Proto je vydáno ultimátum – buď se pachatel přihlásí sám, nebo se škola nezúčastní turnaje. Díky solidaritě studentů však nakonec vše dobře dopadne a septimáni získají svůj vysněný pohár.
    Bonusy: slovo historika, fotografie, biografie a filmografie, soudobá dokumentace.

Dárková kolekce Vlasta Burian komplet - 28 DVD 

Na osmadvaceti discích najdete 31 filmů, z nichž dva jsou němé, osmadvacet zvukových a jeden střihový. Ve dvacátých letech byl Vlasta Burian označován za „absolutního komika“. Jeho publikum se často smálo ještě dříve, než vystoupil na scénu, a Burian jej suverénně ovládal. Ve filmu se poprvé objevil v roce 1923, tedy v době, kdy dosahoval velkých úspěchů na prknech Longenovy Revoluční scény. V němých filmech jeho humor nevynikl, a proto až do příchodu zvuku na práci před kamerou rezignoval. Rozhodujícím momentem pro jeho filmovou dráhu byl rok 1930, který přinesl jeho první zvukový film. Z průměrného komika předchozích filmů, v nichž mu chybělo mluvené slovo a zpěv, se rázem zrodil neodolatelný filmový klaun a výborný herec.

Advokátka Věra 
Komedie o čerstvě vystudované právničce s Trudou Grosslichtovou a Oldřichem Novým
Hlavní hrdinkou příběhu je Věra Donátová, která právě dostudovala práva. Otec se jí rozhodne finančně pomoci, ale dá jí podmínku. Nebude-li do roka úspěšná, bude se muset provdat za syna konzula Rabocha. Věra s otcovým návrhem souhlasí a otevírá si vlastní praxi. Klienti se však k ní nehrnou. Díky tomu se seznamuje s vězněm Petrem Kučerou zvaným Tygr. Věře se povede dosáhnout jeho propuštění. Zaměstná ho ve své kanceláři a společně začínají poznávat mentalitu podsvětí…

Divá Bára
Český film podle stejnojmenné povídky Boženy Němcové.
Bára, dcera obecního pastýře, je zdravá, čistá a přírodu milující dívka. Svou povahou je však odlišná od zaostalých a pověrčivých vesničanů, kteří ji nemají rádi pro „nadpřirozené“ okolnosti jejího narození. A tak se Bára přátelí pouze s Eliškou, farářovou schovankou. Té se dvoří panský správce Sláma, kterého však Eliška nechce. Bára jí chce pomoci, počká na Slámu u hřbitova a vystraší ho. Kočí zburcuje vesnici a lidi pronásledují Báru, kterou nakonec zavřou do márnice. Dochází k potyčce mezi vesničany, při které začne márnice hořet.

Touha
Povídkový film je rozdělen do čtyř částí, které zobrazují čtyři roční období, z nichž každé symbolizuje jeden úsek lidského života.

  • O chlapci, který hledal konec světa
    První příběh líčí jaro života – dětství. Malý Joska má spoustu otázek, na které mu dospělí nedávají uspokojivé odpovědi. Kde je konec světa? Kdo dává kuřátka do vajíček? … a hlavně, odkud přišla jeho malá sestřička?
  • Lidé na zemi a hvězdy na nebi  
    Lenka o prázdninách prožívá v rodné vesnici svou první lásku. Ta však trvá jen několik krásných letních týdnů, neboť Lenka odjíždí na studia do Prahy a Jan chápe, že ji nesmí strhnout s cesty, kterou si sama vybrala.
  • Anděla  
    Příběh osamělé stárnoucí ženy, která svůj život obětovala otci a venkovskému hospodářství. Jejím jediným přítelem je Michal, který ji má rád už od mládí a jezdí jí každý rok vypomáhat o žních. Přesto, že onemocní, nechce vstoupit do družstva a opět nechá Michala po žních odjet…
  • Maminka
    Stárnoucí žena, je učitelkou, která s láskou vychovává svěřené děti. Je také matkou dvou synů a raduje se z jejich života, z vnoučat a z každého dalšího dne. V zimě odchází ze světa tiše a neokázale, stejně tak, jako žila…
    BONUSY: slovo historika (české titulky pro neslyšící), fotografie, biografie a filmografie, soudobá dokumentace, soudobá dokumentace na DVD-ROM, Festivaly a ocenění, rozhovory.

Vlčí jáma
Drama o lásce, která přišla v nevhodnou dobu, a muži, který neví, jak se svými city k mladé slečně naložit.
Osiřelá dívka Jana najde útočiště u bezdětné rodiny zvěrolékaře a starosty malého městečka Roberta Rýdla. Ačkoli je za nový domov vděčná, zanedlouho začne cítit podivné napětí, které v domě panuje. Manželka pana Rýdla dusí svého muže majetnickou láskou. Harmonii jejich vztahu nepřidává ani fakt, že je mezi nimi velký věkový rozdíl. Robert se zamiluje do Jany, která jeho lásku opětuje. Je však příliš zbabělý na to, aby svým citům čelil, a raději odjede na služební cestu. Jana zůstává v domě sama s jeho manželkou a zatrpklými služkami. Najde Robert odvahu svou ženu opustit?

Tajemství řeči těla
Spolu s tvůrci dokumentu nahlédněme do oblasti mezilidské komunikace. Poznejme, co nám mohou prozradit neverbální projevy, držení těla, posazení hlasu, gestikulace. Prostřednictvím vysoce vizuální a velmi zábavné formy poodhalme tajemství spojená se skrytou řečí našich těl, která se z více jako 90% podílí na naší vzájemné komunikaci. A na příkladu řady politiků, celebrit a veřejně známých osob i jedinců mimo zákon se staňme svědky okamžiků, kdy i jemný a sotva patrný projev či pohyb dokáže zafungovat v náš prospěch, ale nečekaně i proti našim zájmům vynášejíc tak na světlo skrývanou pravdu o nás samotných.

 

Společnost Filmexport Home Video s.r.o. vydává a distribuuje archivní české filmy na DVD a Blu-ray nosičích patřící do Zlatého fondu české kinematografie, české a zahraniční dokumentární filmy i animované pohádky pro děti. Součástí její produkce jsou i reprinty originálních filmových plakátů a online magazín Filmavideo.cz určený nejen milovníkům filmů pro pamětníky.

Jak čerpat výhodu

Obdržený slevový kód zadejte v průběhu potvrzení objednávky na www.filmexport.cz do pole „Slevový kód“. Sleva 20 % Vám bude automaticky odečtena.
Podmínkou pro uplatnění slevy je nákup ve výši minimálně 300 Kč.
Sleva se vztahuje na veškeré DVD a BLU-RAY nosiče z produkce Filmexport Home Video.

Vybrat jinou slevu

Filmexport Home Video s.r.o.

20 %

31. 7. 2021

×

Sleva 20 % na filmy na DVD a BLU-RAY z www.filmexport.cz

Společnost Filmexport Home Video s.r.o. vydává a distribuuje archivní české filmy na DVD a Blu-ray nosičích patřící do Zlatého fondu české kinematografie.

Poslat v SMS

Poslat slevu na mobil

Platnost do:

Do 7/31/2021

Podmínky uplatnění

Obdržený slevový kód zadejte v průběhu potvrzení objednávky na www.filmexport.cz do pole „Slevový kód“. Sleva 20 % Vám bude automaticky odečtena.
Podmínkou pro uplatnění slevy je nákup ve výši minimálně 300 Kč.
Sleva se vztahuje na veškeré DVD a BLU-RAY nosiče z produkce Filmexport Home Video.

Vyhrajte voucher v ‍hodnotě 1 ‍000 ‍Kč, nebo věcnou výhru (mobilní telefon, tablet, kuchyňský robot...).

Každý měsíc losujeme z ‍vašich objednávek 10x voucher v ‍hodnotě 1 ‍000 ‍Kč a ‍2 ‍věcné výhry (mobilní telefon, tablet, kuchyňský robot...).

Pravidla soutěže