Omlouváme se, ale akce skončila a sleva již není dostupná

Zpět na výpis

Sleva 20 % na filmy na DVD a BLU-RAY z www.filmexport.cz

Vybrat jinou slevu

Popis odměny

Sleva 20 % se vztahuje na veškeré DVD a BLU-RAY nosiče z produkce Filmexport Home Video na www.filmexport.cz. Podmínkou pro získání slevy je nákup ve výši minimálně 300 Kč.

Doporučujeme:

Dárková kolekce Věra Ferbasová - 4 DVD 

Kolekce obsahuje filmy:

  • Andula vyhrála
    Bohatý starý mládenec Pavel Haken se snaží za pomoci svého sluhy unikat vdavekchtivým slečnám. Ty se scházejí v dámském klubu a na léto se chystají do stanového tábora na pozemku paní Hakenové. V táborové kuchyni vypomáhá chudá Andula. Pavlovo nadbíhání Andule způsobí rozruch mezi dívkami a Andula je vyprovokována k sázce, že Pavla nezíská. K všeobecnému překvapení se mezi nimi rozvine láskyplný vztah, který vyvrcholí svatbou. Jejich šťastný život končí, když dívky ze msty informují Hakena o sázce …
  • Falešná kočička
    Míle, dceři továrníka Janoty, se líbí MUDr. Přelouč. Kartářka mu však předpověděla, že se ožení se třetím chudým děvčetem, které potká. Proto Míla neváhá a přestrojí se za chudou prodavačku tkaniček.  Způsobům i jazyku chudiny ji naučí Vendelín Pleticha, který se také stane jejím průvodcem po periferii. Doktorovi Přeloučovi prostá dívka imponuje. Učí ji spisovné mluvě a základům společenského chování až do chvíle, než zjistí, že ho Míla oklamala. Ale to už na scénu přichází doktorův přítel Chládek, který se začne Míle vytrvale dvořit.
  • Mravnost nade vše
    Profesor Karas je vzorem dokonalého muže, který se přísně řídí svým oblíbeným heslem: „Mravnost nade vše“. V duchu této zásady žije celá jeho rodina. Dobrá pověst profesora je však ohrožena nečekaným příjezdem nemanželské dcery Věry. Shodou náhod se Věra stane vychovatelkou jeho dcery Evy. Její přítomnost zcela změní chod domácnosti a ovlivní všechny její členy. Panu profesorovi díky této okolnosti nastanou krušné chvíle. Čím víc se snaží, aby vše bylo utajeno, tím víc se situace komplikuje a spěje nenávratně k předem jasnému konci…
    BONUSY: slovo historika, fotografie, biografie a filmografie, soudobá dokumentace  
  • Tři muži ve sněhu
    Mladý doktor Hájek už dlouho bezúspěšně hledá zaměstnání. Štěstí se na něj však přece jen usměje – vyhraje soutěž o nejlepší reklamní slogan, kterou vypsal továrník Bárta. Cenou je pobyt v luxusním horském hotelu. Do stejného zimního střediska odjíždí i Bárta, ale použije falešné jméno a vydává se za chudáka. Není proto divu, že se personál hotelu při ubytovávání těchto dvou hostů splete. Nemajetný mladík si užívá přímo královských poct a výsad a továrník se přitom choulí v kamrlíku bez topení. Do děje také zasáhne Bártova roztomilá dcera, a komplikace na sebe nenechávají dlouho čekat.

Dárková kolekce Oldřich Nový - 4 DVD 

  • Kristian
    Jsou mnozí, kteří považují prvního za nejkrásnější den v měsíci. Prvního je slavnostním dnem také pro personál moderního „Orient baru“, neboť ten den přichází záhadný elegán, o kterém neví nikdo nic jiného, než že se jmenuje Kristian. Ve skutečnosti je to Alois Novák drobný úředník cestovní kanceláře. Avšak konec dvojího života se nezadržitelně blíží…
    BONUSY: slovo historika, fotografie, biografie a filmografie, soudobá dokumentace, Dokonalý gentleman
  • Roztomilý člověk
    Redaktor Viktor Bláha je muž plný fantazie a s radostí čeří poklidnou hladinu společenských vztahů výmysly, které pouští do světa a potěšeně pak sleduje, jak se jeho mistrné lži šíří mezi důvěřivci. Na svatbě svého spolužáka Molendy se seznámí s Poldou, která oplývá stejnou představivostí, jako on….  
    Bonusy: slovo historika, fotografie, biografie a filmografie, soudobá dokumentace
  • Advokátka Věra
    Hlavní hrdinkou příběhu je Věra Donátová, která právě dostudovala práva. Otec se jí rozhodne finančně pomoci, ale dá jí podmínku. Nebude-li do roka úspěšná, bude se muset provdat za syna konzula Rabocha. Věra s otcovým návrhem souhlasí a otevírá si vlastní praxi. Klienti se však k ní nehrnou. Díky tomu se seznamuje s vězněm Petrem Kučerou zvaným Tygr. Věře se povede dosáhnout jeho propuštění. Zaměstná ho ve své kanceláři a společně začínají poznávat mentalitu podsvětí…
  • Sobota
    Heleně Málkové se zdá život, který vede, nudný. Její muž často není doma, a aby unikla šedosti dnů, začne vypomáhat v bratrově květinářství, kde se seznámí s Richardem Herbertem. Naprosto ji poblouzní hlavu a Helena se rozhodne odstěhovat do jeho garsonky. Avšak při jedné večeři v luxusním podniku ji čeká nemilé překvapení… Po natočení tohoto snímku skončil Oldřich Nový v koncentračním táboře a Adina Mandlová si už nikdy v žádném dalším českém filmu znovu nezahrála.

Komedie s Klikou
Veselý příběh o věrné nevěře s Jiřinou Bohdalovou a Karlem Högerem.
Zuzana Vítová jede za svým snoubencem Petrem do Prahy. Ve vlaku se seznámí s Karlem Jánským, který jí pomůže se zavazadly. Po příjezdu na nádraží zjistí, že její milý na ni nečeká. Vydá se proto směrem k jeho bytu. Po chvíli zjišťuje, že ji někdo sleduje. Je to ten muž z vlaku. Ostře se proti němu ohradí, ale nakonec se vysvětlí, že Karel bydlí ve stejné ulici jako její nastávající. Zuzana nemá klíče a Petr není doma. Později mu zkouší volat, ale telefon nikdo nezvedá. Jánský jí nabídne pomoc. Společně objíždějí hotely, ale nocleh pro Zuzanu nenajdou. Nakonec spolu jdou do baru, kde se Zuzana opije. Domluví se, že přespí u Karla. Ráno se konečně dovolá snoubenci, který si pro ni přijde. Zuzana však najde ztracené klíče a Petr začne žárlit.

Kvočna
První samostatný režijní počin Hugo Haase.
Anně Svojanovské neřekne v rodině nikdo jinak než Kvočna – všichni jsou totiž zvyklí utíkat pod její ochranná křídla, jakmile vyvstanou nějaké potíže. Moudrá a zkušená žena však dokáže vše vyřešit s nadhledem a bez předsudků.
V této moderní společenské konverzační komedii exceluje spousta známých herců (Svozilová, Šejbalová, Smolík, Grosslichtová, Deyl, Mandlová aj.) v čele se skvělou Růženou Naskovou, která tuto roli hrála již několik let v Národním divadle. Hugo Haas tímto snímkem přivedl R. Naskovou do zvukového filmu.

Nevíte o bytě?
Komedie o soužití dvou mladých lidí v malém bytě.
Josef, režisér maňáskového divadélka, po návratu ze zájezdu zjistí, že na byt, ve kterém doposud žil v podnájmu, dostala dekret demobilizovaná příslušnice zahraniční armády Elena. Ta si přeje, aby se Josef odstěhoval, a vydá se spolu s ním hledat nový podnájem, avšak bezúspěšně. Soužití v jedné domácnosti jim každý den přináší nečekané nesnáze, které vyvrcholí náhlým příchodem původního majitele bytu. Do hlavních rolí byly obsazeny nové tváře – Josef Pehr a Božena Obrová a ve vedlejších rolích září Jan Pivec a Jindřich Plachta.

Tři chlapi v chalupě
Vesnická komedie podle populárního televizního seriálu.
V Ouplavicích žije trio Potůčků: děda, syn a vnuk. Všichni tři hospodaří doma sami a vedou svéráznou domácnost. To však zdaleka není to nejhorší. Syn je předsedou družstva a vnuk předsedou ČSM. Oba funkcionáři vedou lítý boj se sousední vesnicí Piskoří a dopouštějí se takových podvodů, jako falšování výkazů o hospodářských výsledcích družstva. Ke všemu je komanduje a do všeho jim mluví děda Potůček. Jednoho dne přijíždí do vsi redaktor, aby napsal v Zemědělských rozhledech o vynikajících výsledcích Ouplavických družstevníků. Vyjde pravda o podvodech Potůčků najevo?

Smrt Gagarina: Odtajněno
Smrt prvního sovětského kosmonauta Jurije Gagarina se řadí k nejtragičtějším záhadám dvacátého století. Do dnešního dne jsou trosky jeho letounu uloženy v hermeticky utěsněných kontejnerech a čekají na důkladné prozkoumání. Ve snaze vrhnout nové světlo na tuto tragédii přináší tento dokument neotřelý pohled na sled událostí, jež mohly zapříčinit Gagarinovu smrti. Odhalená fakta naznačují, že příčin nehody mohla být celá řada od technické závady, tak vehementně prosazované KGB, přes neúspěšný zkušební let supertajného stíhacího letounu, který sestřelil letadlo prvního člověka ve vesmíru. Oficiální verze Gagarinovy smrti přitom zůstává nadále beze změny.

 

Společnost Filmexport Home Video s.r.o. vydává a distribuuje archivní české filmy na DVD a Blu-ray nosičích patřící do Zlatého fondu české kinematografie, české a zahraniční dokumentární filmy i animované pohádky pro děti. Součástí její produkce jsou i reprinty originálních filmových plakátů a online magazín Filmavideo.cz určený nejen milovníkům filmů pro pamětníky.

Jak čerpat výhodu

Obdržený slevový kód zadejte v průběhu potvrzení objednávky na www.filmexport.cz do pole „Slevový kód“. Sleva 20 % Vám bude automaticky odečtena.
Podmínkou pro uplatnění slevy je nákup ve výši minimálně 300 Kč.
Sleva se vztahuje na veškeré DVD a BLU-RAY nosiče z produkce Filmexport Home Video.

Vybrat jinou slevu

Filmexport Home Video s.r.o.

20 %

28. 2. 2021

×

Sleva 20 % na filmy na DVD a BLU-RAY z www.filmexport.cz

Společnost Filmexport Home Video s.r.o. vydává a distribuuje archivní české filmy na DVD a Blu-ray nosičích patřící do Zlatého fondu české kinematografie.

Poslat v SMS

Poslat slevu na mobil

Platnost do:

Do 2/28/2021

Podmínky uplatnění

Obdržený slevový kód zadejte v průběhu potvrzení objednávky na www.filmexport.cz do pole „Slevový kód“. Sleva 20 % Vám bude automaticky odečtena.
Podmínkou pro uplatnění slevy je nákup ve výši minimálně 300 Kč.
Sleva se vztahuje na veškeré DVD a BLU-RAY nosiče z produkce Filmexport Home Video.

Vyhrajte voucher v ‍hodnotě 1 ‍000 ‍Kč, nebo věcnou výhru (mobilní telefon, tablet, kuchyňský robot...).

Každý měsíc losujeme z ‍vašich objednávek 10x voucher v ‍hodnotě 1 ‍000 ‍Kč a ‍2 ‍věcné výhry (mobilní telefon, tablet, kuchyňský robot...).

Pravidla soutěže