Omlouváme se, ale akce skončila a sleva již není dostupná

Zpět na výpis

Sleva 20 % na filmy na DVD a BLU-RAY z www.filmexport.cz

Vybrat jinou slevu

Popis odměny

Sleva 20 % se vztahuje na veškeré DVD a BLU-RAY nosiče z produkce Filmexport Home Video na www.filmexport.cz. Podmínkou pro získání slevy je nákup ve výši minimálně 300 Kč.

Doporučujeme:

Dárková kolekce Jana Hlaváčová - 4 DVD 

Kolekce obsahuje filmy:

  • Kam čert nemůže
    Romantická komedie o starém mládenci doktoru Faustovi, který se nestará o nic jiného, než o svou práci. Jako starý mládenec se straní žen a vede nudný a fádní život. Jednoho dne se však v jeho blízkosti objeví půvabná a tajemná mladá dáma, která o něj jeví velký zájem. Od toho okamžiku nastávají problémy. Příznivec chladného rozumu doktor Faust si bude muset brzy přiznat, že se do té svůdné ďáblice asi zamiloval…
  • Kolik slov stačí lásce
    Běžné starosti obyčejných lidí jsou hlavní náplní všech tří příběhů povídkového filmu. 
  • Taxi, prosím…
    První povídka vypráví o taxikáři a jeho zákaznících. Jsou jimi - mladá dívka, která chce ohromit svého milého; dva milenci, kteří se spolu pohádají; unavený konstruktér elektronkového počítače, hledající už několik dní příčinu závady; a nakonec pan Kalina v masce Mikuláše vezoucí dárky své dceři…
  • Dálky
    Hrdinou druhé povídky je opět pan Kalina, který pracuje na letišti, kde ho známá požádá, aby se přes noc postaral o osiřelou dívku z Afriky…
  • Zaza
    O dívku z kloboučnictví, známou z první povídky, jeví zájem plachý střihač módního salónu i obstarožní seladon Hadraba, vedoucí salónu. Zaza mezi muži váhá, ale poté, co spadne z předváděcího mola, pochopí, kde hledat lásku.
  • Florián
    Sedlák Florián má už dost přemisťování pojízdné kapličky mezi vesničkami Zbořov a Spáňovice. Rozhodne se proto podpořit návrh pro stavbu řádné zděné kapličky ve Zbořově. Za svou snahu je odměněn světcem, který mu sešle zlatou šňůru. S její pomocí může Florián řídit počasí. V okolí se proslaví svými přesnými meteorologickými předpověďmi. Proti neustálým změnám počasí, které sedlák vyvolává, se však začnou lidé v jeho vsi bouřit. Tato pohádková komedie s překrásnými ručně malovanými kulisami, inspirovanými obrazy a kresbami Josefa Lady, je na jedné straně velice milou pohádkou pro děti a na druhé velice zdařilou satirou na komunistické běsnění.
  • Prosím nebudit!
    Komedie o věčně zasněné slečně Heleně, která je prodavačkou v květinářství. Její život se jí zdá příliš obyčejný a ráda utíká do světa své bohaté fantazie. Ve svých snech je kosmonautkou, slavnou zpěvačkou i vzornou hospodyňkou a matkou čtyřčat. Helenin přítel Pepík se snaží její výstřelky a fantazírování chápat, ale přeci jen dojde k hádce. Helena nastoupí do auta ke svému známému a odjede. Zdá se, že je nepoučitelná. Vystřízliví ze svého fantazírování někdy?

Dárková kolekce Dana Medřická - 4 DVD 

Kolekce obsahuje filmy:

  • 13. revír
    Inspektor Čadek (Jaroslav Marvan) má dohlédnout na propuštěného kasaře Kočku. Domnívá se, že si Kočka půjde vyzvednout lup, který se policii nepodařilo najít. Jak dopadne práskač Karta, který ho udal a osiřelá dívka Frony, která ho opustila? Čí život ukončily půlnoční výstřely a kam zmizel Číňan Wang? 
    Film začal na počátku roku 1945 natáčet J. A. Holman s Lídou Baarovou. Martin Frič jej dokončil podle částečně přepracovaného scénáře a s novou hlavní představitelkou. 
  • Měsíc nad řekou
    Mimořádná adaptace divadelní hry Fráni Šrámka s vynikajícími hereckými výkony
    Příběh z malého městečka líčí tichou rezignaci Jana Hlubiny, kdysi nejlepšího studenta místního gymnázia, který však podlehl tlaku vnějších okolností, zklamal naděje v sebe kladené a uvízl v městečku jako papírník. Na tyto zklamané naděje navazuje citový osud jeho dcery Slávky, vzdorující měšťácké představě o nutnosti sňatku, třebas bez lásky, jako jediného řešení života ženy. Vše změní její setkání s Vilíkem Roškotem, který doprovází svého otce do městečka, kde se koná abiturientský sjezd. Pod vlivem kouzla měsíčního večera a hučící řeky prožívají oba mladí lidé milostné sblížení, které u Slávky vyvolá prudký konflikt rozumu a citu…
  • Zde jsou lvi
    Nadčasové psychologické drama Václava Kršky, které je otevřenou kritikou společnosti.
    Hlavním hrdinou příběhu je závodní inženýr Štěrba, který havaruje na motorce a je v ohrožení života. Jeho spolupracovníci z Dolu Žofie čekají s napětím na zprávu z nemocnice. Děj se vrací k událostem, které neštěstí předcházely…
    Film vyniká nejen díky dobrému scénáři, kvalitní kameře a bravurnímu režijnímu zpracování, ale také hereckými výkony Karla Högera, Dany Medřické či Jarmily Smejkalové. Patří ke klenotům 50. let minulého století, který ovšem společně s dalšími společensko-kritickými filmy skončil na pár let zamčený v trezoru.
  • Černá sobota
    Detektivní drama pojednávající o metylalkoholové aféře.
    Skladník Kubíček ukradne z odstavené cisterny dva demižóny alkoholu, netuší však, že se jedná o metylalkohol. Jeden dá Rezkovi, prodavači z nádražní trafiky, a druhý Valenovi. V hospodě, kterou vede Rezkova žena Věra, pohostí Rezek levným alkoholem své kumpány Málka a Hatinu a ještě ten večer se popere s Valenou kvůli Věře. Valena odjíždí brzy ráno na svatbu kamaráda a netuší, že s sebou veze nebezpečný metylalkohol. Na kolejích je nalezen těžce zraněný Rezek, který brzy poté umírá. Vyšetřovatelé podezřívají Valenu z vraždy. Když se přijde na to, že Rezek zemřel na otravu metylalkoholem, rozjíždí se pátrání po nebezpečném demižónu…

Smrt v sedle

Dobrodružný příběh s kriminální zápletkou.
Děj se odehrává v hřebčíně a vypráví o partě mladých lidí, kteří se připravují na povolání žokeje. Jedním z nich je sedmnáctiletý Tomáš, jehož největší láskou jsou koně, staré kovbojky a rodokapsy. Tomášova vášeň pro westernovou četbu dosahuje takové míry, že se ho kamarádi rozhodnou vyléčit. Jejich přepadení ve stylu ryzích kovbojek se však změní v nebezpečné dobrodružství, v němž půjde o život nejen Tomášovi.

Počestné paní pardubické
Předlohou se stala divadelní hra „Mistr ostrého meče“ Karla Krpaty.
Hašteření závistivých paniček, zločinné úmysly podvodníků a láska dvou mladých lidí jsou v ohnisku dění, v jehož středu se odvíjí osud městského kata Jiřího, jenž touží vymanit se ze svého údělu a stát se řádným měšťanem. Není vyslyšen, ale podaří se mu odhalit nepravosti i jejich viníky, opětovně spojí dohromady těžce zkoušenou zamilovanou dvojici a jeho nepopiratelné zásluhy o město i jemu nakonec přinesou štěstí.

Žena na rozcestí
Zita Kabátová v hlavní roli Červené knihovny podle Olgy Fujerové.
Zita Kabátová se po úspěšných adaptacích časopiseckých románů stává hlavní hrdinkou jediného titulu, který byl na plátna kin převeden z originální knižní řady Červené knihovny. Zatímco Světlo jeho očí a Manželství na úvěr byly romány z Hvězdy, Žena na rozcestí před svázáním v ikonické červené vazbě vycházela premiérově v Pražance. Takto pokračovala kariéra Zity Kabátové lemována postavami smělých žen, které ani nepřízeň osudu nedokázala odvrátit od jejich ideálů. Po boku Kabátové se v tomto melodramatu objevili slavní herci z pražského Národního divadla – Eduard Kohout jako její záletný manžel a Zdeněk Štěpánek jako její nová naděje. 

Světlo jeho očí
Debut Zity Kabátové ve slavném románu Maryny Radoměřské
Román úspěšné spisovatelky Maryny Radoměřské Světlo jeho očí, který vycházel v oblíbeném časopisu Hvězda na přelomu let 1934/1935, je symbolem kariéry Zity Kabátové. Tehdejší debutantka se stala přes noc hvězdou a stálicí mezi nejoblíbenějšími herečkami 30. a 40. let. Světlem jeho očí začala slavná éra Zity Kabátové, během které natočila 20 hlavních rolí. Příběh obětavé ošetřovatelky a slepotou stiženého mladíka z dobré rodiny byl příležitostí nejen pro Zitu Kabátovou, ale také pro Jiřího Dohnala, Jiřího Steimara a Václav Trégla. Diváci se mohou těšit i na R. A. Dvorského a jeho Melody Boys.

Nefertiti: Záhada královniny mumie
Nejnovější objevy egyptologie.
Přestože stále nenalezena, nejnovější poznatky z jejího života jsou převratné, překvapivé, nečekané. Nebyla jen krásná a záhadná, tedy taková, jakou ji především vnímá současný svět. Byla zjevně mnohem významnější postavou egyptských dějin, než si kdokoli dovolil  připustit.  Zahi Hawass, Bettany Hughes a další odborníci skládají střípky ze života vznosné královny, která už nadále nebude jen manželkou kacířského faraona Achnatona. Královna Nefertiti odchází, přichází král Neferneferuaten.

Společnost Filmexport Home Video s.r.o. vydává a distribuuje archivní české filmy na DVD a Blu-ray nosičích patřící do Zlatého fondu české kinematografie, české a zahraniční dokumentární filmy i animované pohádky pro děti. Součástí její produkce jsou i reprinty originálních filmových plakátů a online magazín Filmavideo.cz určený nejen milovníkům filmů pro pamětníky.

Jak čerpat výhodu

Obdržený slevový kód zadejte v průběhu potvrzení objednávky na www.filmexport.cz do pole „Slevový kód“. Sleva 20 % Vám bude automaticky odečtena.
Podmínkou pro uplatnění slevy je nákup ve výši minimálně 300 Kč.
Sleva se vztahuje na veškeré DVD a BLU-RAY nosiče z produkce Filmexport Home Video.

Vybrat jinou slevu

Filmexport Home Video s.r.o.

20 %

31. 12. 2020

×

Sleva 20 % na filmy na DVD a BLU-RAY z www.filmexport.cz

Společnost Filmexport Home Video s.r.o. vydává a distribuuje archivní české filmy na DVD a Blu-ray nosičích patřící do Zlatého fondu české kinematografie.

Poslat v SMS

Poslat slevu na mobil

Platnost do:

Do 12/31/2020

Podmínky uplatnění

Obdržený slevový kód zadejte v průběhu potvrzení objednávky na www.filmexport.cz do pole „Slevový kód“. Sleva 20 % Vám bude automaticky odečtena.
Podmínkou pro uplatnění slevy je nákup ve výši minimálně 300 Kč.
Sleva se vztahuje na veškeré DVD a BLU-RAY nosiče z produkce Filmexport Home Video.

Vyhrajte voucher v ‍hodnotě 1 ‍000 ‍Kč, nebo věcnou výhru (mobilní telefon, tablet, kuchyňský robot...).

Každý měsíc losujeme z ‍vašich objednávek 10x voucher v ‍hodnotě 1 ‍000 ‍Kč a ‍2 ‍věcné výhry (mobilní telefon, tablet, kuchyňský robot...).

Pravidla soutěže