Omlouváme se, ale akce skončila a sleva již není dostupná

Zpět na výpis

Sleva 20 % na filmy na DVD a BLU-RAY z www.filmexport.cz

Vybrat jinou slevu

Popis odměny

Sleva 20 % se vztahuje na veškeré DVD a BLU-RAY nosiče z produkce Filmexport Home Video na www.filmexport.cz. Podmínkou pro získání slevy je nákup ve výši minimálně 300 Kč.

Doporučujeme:

Dárková kolekce Jan Tříska:

  • Kohout plaší smrt
    Beskydy v létě roku 1950: Agent StB Borek  pronikne do skupiny diverzantů, ukrytých v beskydských horách. Ti připravují teroristické akce namířené proti probíhající kolektivizaci na vesnici. Skupinu vede Ervín a Metud Hanák. Borek má s nimi navázat spojení, zajistit diverzanty a objevit skladiště zbraní. Po mnoha dramatických událostech je úkol splněn, avšak za cenu nejvyšší.
  • Kde alibi nestačí
    Kriminální příběh začíná v okamžiku, kdy několik kardiaků zemře, neboť užívali falešný švýcarský lék Cordofilin. Místo medikamentu byl v tubách jen obyčejný vitamín B. Případ vyšetřují kapitán Tůma a nadporučík Líbal, oblíbená detektivní dvojice. Pátrání po distributorovi léku je přivádí až do Karlových Varů. Okruh podezřelých se rozšiřuje, avšak všichni mají alibi. Vyšetřování zkomplikuje i vražda lékárníka Valenty. Podaří se detektivům rozklíčovat, kdo z podezřelých je pachatelem?
  • Dva z onoho světa
    Ačkoliv název této komedie zní podivně, vystihuje zápletku děje. Dvojčata - bratři Pavel a Petr Fořtovi žijí každý úplně jiným způsobem života: Petr se živí jazzovou hudbou v Americe, Pavel je profesorem klasické hudby v Praze. Právě pro rozdílné názory na muziku Pavel v Čechách nechá bratra "zemřít" a obráceně do Ameriky falešně oznámí, že on i rodina zemřela. Ovšem Petr i se svým dospělým synem přijíždějí do Československa a po určitých zmatcích a zápletkách je rodina najednou pohromadě. Rozdíl v životním stylu i postojích obou bratrů je zjevný, takže je jen otázkou času, kdy si záměrně vymění role a začnou se dít věci...
  • Pět z milionu
    V pěti povídkách je zachycen nejen život obyčejných lidí různého věku, ale také pražská aglomerace – od historického centra přes pavlačový dům, novostavby na kraji města až po rekreační osadu kousek za Prahou. Ve zdánlivých maličkostech se skrývá tolik příběhů!
    Obsahuje povídky: Mistr a dvacátý učedník, Každý týden je neděle, To zavinil Bonifác, Otrhaná písnička, Pavučina.

Dárková kolekce Nataša Gollová

  • Eva tropí hlouposti
    Ztřeštěná komedie je hereckým koncertem Nataši Gollové a Oldřicha Nového. Děj příběhu se točí kolem dvou sourozenců Evy a Michala a jejich tetičky, která má zbožňuje růže. Eva chce tetičce dát originální dárek k narozeninám. Rozhodne se získat od sousedů tajný recept na pěstování Záhorské růže. Odhodlaná Eva proto vymyslí „ďábelský“ plán.
  • Hotel Modrá hvězda
    Zuzana Nedbalová zdědí po tetě hotel. Přijede si převzít dědictví, ale netuší, že si popletla hotel. Když zjistí, že je majitelkou malého omšelého hotýlku, ve kterém navíc přespávají tři nezvaní hosté, je poněkud zklamaná. I přesto se snaží dát hotel do pořádku a čeká na svého prvního hosta. Ve filmu zazní i krásná píseň „Slunečnice“ v podání swingové zpěvačky Inky Zemánkové.
  • Okouzlená
    Dramatický příběh o Lence (Nataša Gollová), která se zamiluje do doktora Pavla Chvojky (Karel Höger). Netuší však, že jejich vztah zkomplikuje Pavlova snoubenka, která se svého vyvoleného nebude chtít jen tak vzdát. Ve vedlejších rolích září Adina Mandlová jako Lenčina přítelkyně Milada, a také Marie Glázrová, která hraje chladnou a majetnickou manželku Pavla Chvojky.
  • Pohádka máje
    Poetický romantický příběh s Natašou Gollovou a Svatoplukem Benešem, za jehož scénář získal Otakar Vávra v roce 1941 národní cenu. Za roli v tomto i dalších třech filmech (Hotel Modrá hvězda, Roztomilý člověk a Rukavička) si téhož roku odnesla národní cenu i Nataša Gollová. Předlohou filmu byl stejnojmenný román Viléma Mrštíka.

Zde jsou lvi
Nadčasové psychologické drama Václava Kršky, které je otevřenou kritikou společnosti.
Hlavním hrdinou příběhu je závodní inženýr Štěrba, který havaruje na motorce a je v ohrožení života. Jeho spolupracovníci z Dolu Žofie čekají s napětím na zprávu z nemocnice. Děj se vrací k událostem, které neštěstí předcházely. Dozvídáme se tak, že Štěrba odmítl návrh mladšího kolegy Vochoče využít zdroje ze stařin. Chová se arogantně a nedokáže své názory vhodně obhájit. Zřejmě za to může i jeho záliba v alkoholu. Vochoč se i přes zákaz rozhodne plán zrealizovat a vydává se spolu s horníky do dolu, kde se stane přesně to, čeho se Štěrba obával…
Film vyniká nejen díky dobrému scénáři, kvalitní kameře a bravurnímu režijnímu zpracování, ale také hereckými výkony Karla Högera, Dany Medřické či Jarmily Smejkalové. Patří ke klenotům 50. let minulého století, který ovšem společně s dalšími společensko-kritickými filmy skončil na pár let zamčený v trezoru.

Tanečnice 
Strhující kostýmní melodrama o baleríně, která dala přednost kariéře před rodinou.
Příběh slavné primabaleríny se odehrává v 80. letech 19. století. Hlavní hrdinka Clo Satranová je sólovou tanečnicí. Vystupuje na předních evropských scénách, zatímco sestra vychovává její dceru. Když se bezcitná matka rozhodne svůj život změnit, zjistí, že ztratila to nejcennější – lásku svého dítěte.
Snímek volně navazuje tématem i způsobem ztvárnění na Nočního motýla. Ve své době to byl jeden z nejnákladnějších snímků, který i po letech zaujme pečlivou dobovou výpravou a krásnými kostýmy, podtrhujícími půvab Marie Glázrové.

Advent a vánoce 
Podle úspěšné knihy V. Vondrušky „Církevní rok a lidové obyčeje“.
Vyprávění historika a spisovatele Vlastimila Vondrušky o kalendářních zvycích a obyčejích českého lidu v dávné i nedávné minulosti se již dočkalo knižního vydání i divadelního zpracování. Nyní přinášíme toto zajímavé téma nově zpracované ve filmové podobě, doplněné řadou unikátních filmových dokumentů ze sbírek předních českých a moravských muzeí. V přehledných historických kapitolách jsou zpracovány obyčeje vánočního času – advent, sv. Mikuláš, sv. Barbora, sv. Lucie a Vánoce se svými tradičními atributy (stromeček, betlém, vánoční kapr, věštění) a koleda.
Původními písněmi doprovází Petr Traxler.
Otakar Brousek st. a Stanislav Lehký interpretují unikátní dobové dokumenty.

Trója bohů a válečníků
Hledání pravdy o městě Trója.
Homérova Iliada bezpochyby patří k nejvěhlasnější literárním dílům všech dob.  Je to epos o řeckých bozích, pozemských válečnících a o desetiletí trvajícím soupeření o nejkrásnější ženu světa. Je epos založen na pravdě? Opravdu došlo k Trojské válce?
Antickou Tróju se Josh Bernstein vydává hledat do Řecka a Turecka.  Při svém putování se dozví, jak těžký byl život u břehů Egejského moře v pozdní době bronzové. Vyzkouší si zbraně trojských válečníků a ukáže nám pozůstatky starobylého města v severním Turecku, jež dokazují, že Homérův epos nebyl jen pouhou fikcí.

Prolomení šifry mistra Leonarda
Průvodcem tímto strhujícím dokumentem je autor mezinárodního bestselleru Šifra mistra Leonarda: Fakta (Cracking The Da Vinci Code) Simon Cox, s nímž se vydáme na neuvěřitelnou cestu za tajemstvími na pozadí slavného románu Dana Browna The Da Vinci Code. Dokument nás mistrně provede vším zmatkem a nepravdami, aby nakonec rozluštil Da Vinciho kód a odhalil pozoruhodnou pravdu o legendárním Svatém grálu.

 

Společnost Filmexport Home Video s.r.o. vydává a distribuuje archivní české filmy na DVD a Blu-ray nosičích patřící do Zlatého fondu české kinematografie, české a zahraniční dokumentární filmy i animované pohádky pro děti. Součástí její produkce jsou i reprinty originálních filmových plakátů a online magazín Filmavideo.cz určený nejen milovníkům filmů pro pamětníky.

Jak čerpat výhodu

Obdržený slevový kód zadejte v průběhu potvrzení objednávky na www.filmexport.cz do pole „Slevový kód“. Sleva 20 % Vám bude automaticky odečtena.
Podmínkou pro uplatnění slevy je nákup ve výši minimálně 300 Kč.
Sleva se vztahuje na veškeré DVD a BLU-RAY nosiče z produkce Filmexport Home Video.

Vybrat jinou slevu

Filmexport Home Video s.r.o.

20 %

30. 11. 2020

×

Sleva 20 % na filmy na DVD a BLU-RAY z www.filmexport.cz

Společnost Filmexport Home Video s.r.o. vydává a distribuuje archivní české filmy na DVD a Blu-ray nosičích patřící do Zlatého fondu české kinematografie.

Poslat v SMS

Poslat slevu na mobil

Platnost do:

Do 11/30/2020

Podmínky uplatnění

Obdržený slevový kód zadejte v průběhu potvrzení objednávky na www.filmexport.cz do pole „Slevový kód“. Sleva 20 % Vám bude automaticky odečtena.
Podmínkou pro uplatnění slevy je nákup ve výši minimálně 300 Kč.
Sleva se vztahuje na veškeré DVD a BLU-RAY nosiče z produkce Filmexport Home Video.

Vyhrajte voucher v ‍hodnotě 1 ‍000 ‍Kč, nebo věcnou výhru (mobilní telefon, tablet, kuchyňský robot...).

Každý měsíc losujeme z ‍vašich objednávek 10x voucher v ‍hodnotě 1 ‍000 ‍Kč a ‍2 ‍věcné výhry (mobilní telefon, tablet, kuchyňský robot...).

Pravidla soutěže